Norwik Natuurtochten – Welkom!

Norwik zoekt stafleden!

Ben jij 23 jaar of ouder? Hou je van wandelen en lijkt het je leuk om samen met ons één van de wandeltochten te organiseren? Klik hier: https://noorderlichtkampen.nl/norwik-zoekt-stafleden

Corona bericht!

Dit jaar waren de kampen helaas niet door gegaan vanwege corona, maar we hopen dat de kampen van de zomer 2021 wel doorgaan en daarom starten we net als andere jaren met de stafwerving. We moeten nog met de staf bespreken hoe we er mee om gaan, mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken en dan laten we het hier weten.

Ben jij avontuurlijk ingesteld en wil je eens een andere invulling geven aan je zomer? Dan is dit zeker weten wat voor jou! Twee weken op reis met alles wat je nodig hebt in je rugzak. Enthousiaste mensen van jouw leeftijd om je heen. Samen leven tussen bergen en meren. Een ochtendduik in het meer en een kampvuur in de avond.

Het Norwik avontuur wacht op jou! 

Norwik Noorwegen is bedoeld voor jongeren van 16 t/m 23 jaar. De datum wordt verplaatst naar 2021.  Lees meer of meld je nu aan! Of neem een kijkje op onze nieuwe instagram en facebookpagina Norwik Noorwegen waar je foto’s kan bekijken van o.a. afgelopen zomer.

Norwik 23+ is voor mensen van 23 t/m 35 jaar. De datum wordt verplaatst naar 2021. Houd jij van de ongerepte natuur? Lees meer of meld je nu aan! Je kan ook eens rondneuzen op onze instagram en facebookpagina Norwik 23+. Verder staan hier de foto’s van eerdere jaren.

Norwik is het initiatief van een groep jonge mensen met een passie voor natuurtochten. Ons doel is om deze passie met anderen te delen. We gunnen iedereen de ervaringen van natuurschoon, eenvoud en vriendschap die wij opdoen tijdens deze tochten. Daarom organiseren we elk jaar twee wandelkampen, midden in de natuur. Lees hier meer over onze stichting en waarom wij deze kampen organiseren.

Met dank aan Jurrian Cuypers en Michiel Smit voor de foto’s.