Staf gezocht

Dag wandelliefhebbers,

De wandelorganisatie Norwik zoekt voor zomer 2020 één nieuw  staflid voor Norwik Noorwegen!

Wegens omstandigheden zijn we opzoek naar een enthousiaste versterking van Norwik Noorwegen. Onze voorkeur gaat uit naar een vrouw. Ben jij 23 jaar of ouder? Houd je van wandelen en lijkt het je leuk om Norwik Noorwegen te organiseren?

Norwik organiseert sinds 2012 wandelkampen voor jongeren en jongvolwassenen. Komende zomer zullen er weer twee wandeltochten plaatsvinden. Het wandelkamp Norwik Noorwegen is voor deelnemers van 16 t/m 23 jaar en voert de deelnemers twee weken door het prachtige en onherbergzame Noorwegen. Het wandelkamp Norwik 23+ is voor deelnemers van 23 t/m 35 jaar en de staf zal nog uitmaken waar op de wereld deze plaatsvindt, afgelopen twee jaar waren ze in Roemenië en Albanië, Kosovo en Montenegro.

Wat houdt het in om als staflid mee te gaan met één van de wandeltochten van Norwik?
Komende zomer zul je samen met je medestafleden drie tot vier weken op pad zijn om de wandeltocht voor te bereiden, uit te voeren en af te sluiten. In januari begint de voorbereiding voor het kamp vanuit Nederland. In het begin zul je minimaal één keer per maand samenkomen met vijf à zeven medestafleden. Als de zomer nadert, zullen de voorbereidingen intensiever worden. De laatste maanden voordat het zover is, zul je tot twee weekenden per maand samenkomen. Onder de stafleden zijn een aantal taken te verdelen, zoals het voorbereiden van de route, het vormgeven van het programma en andere noodzakelijke functies daaromheen. Hier zal jij je buiten de vergaderingen om samen met een medestaflid of alleen mee bezig houden.

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een geweldige zomer in de bergen, waarin je samen bouwt aan een intense belevenis voor deelnemers en stafleden. Je zult Intensief samenleven met enthousiaste jongvolwassenen die een hart hebben voor wandelen, natuur en avontuur. Samen zingen, dromen bij het kampvuur, zwemmen in ijskoude beken, banjeren door de stromende regen en onvergetelijke uitzichten…
Verder worden alle reiskosten en de biologische maaltijden tijdens de voorbereidingsmomenten en tijdens de wandeltocht vergoed.

Wat moet je doen om je aan te melden?
Als je enthousiast bent geraakt en je wilt je aanmelden als staflid, vragen we je een motivatiebrief te schrijven. Vermeld hierin: naam, leeftijd, organisatie-ervaring, wandelervaring, of je een rijbewijs hebt en eventueel je voorkeur voor één van de twee wandelkampen.

Je brief kun je vóór 12 maart 2020 opsturen naar: norwik@noorderlichkampen.nl. Uiterlijk 13 maart 2018 hoor je van ons of je uitnodigt wordt voor verder kennismaking. De kennismaking vindt plaats op zondag 14 maart van 10:00 tot 12:00. Dus houd die datum alvast vrij!

Voor meer informatie, kijk rond op onze website of neem contact met ons op.
We kijken uit naar je brief!

Wandelgroet,
De Norwik-staf
mail: norwik@noorderlichtkampen.nl