Staf Norwik 23+

Josse  23  Utrecht

Werkende binnen de film- en televisie-industrie

Maakt haar debuut als staflid voor Norwik 23+ aankomende zomer

‘De natuur en haar bergen betekenen veel voor mij en dat zat er al vroeg in. Iedere zomer van mijn jeugd stond in het teken van huttentochten lopen. Nog steeds krijg ik pas het echte vakantiegevoel als ik de bergen heb gezien. Dat gevoel wil ik deze zomer met jullie delen op onze reis door de bergen!’

 

Marthy  26  Alfter (Duitsland)

Euritmie docent en danser

2013-2016 Norwik Noorwegen in 2017 Norwik 23+

‘Norwik is al vier jaar het hoogtepunt van mijn zomer. Afgelopen zomer ben ik met trots staflid geweest van Norwik23+. Een try-out die smaakte naar meer. Ik ontmoet graag mensen, sta open en houd van goede gesprekken. Ik zoek altijd het avontuur op en ik bekijk het positief!’

 

Rianna  24  Groningen

Muziekdocent op de basisschool, middelbare school en muziekschool.

Maakt haar debuut als staflid voor Norwik 23+

‘In 2013 ben ik als deelnemer mee geweest naar Norwik Noorwegen. Die ervaring heeft veel indruk op mij gemaakt! Ik ben blij dat ik me nu als staflid kan inzetten om andere mensen ook een onvergetelijke ervaring in de bergen te bezorgen. Ik verheug me erg op het 23+ kamp en op de organisatie en ik hoop daaraan op muzikaal vlak mijn steentje bij te kunnen dragen.’

Frieda  28  Den Haag

Sociaal werker

Twee keer Norwik Noorwegen staflid dit jaar voor het eerst Norwik 23+

‘Ik ben gek op de bergen en dol op gezelschap(s-spelletjes). Met een groep op vakantie gaan in de bergen is daarom mijn ideale zomerbestemming. Dit wordt mijn derde keer Norwik en ik heb er nu al zin in!’

 

Frederik  32  Haarlem

Zelfstandig ondernemer Bio Based bouwmaterialen

Twee jaar Norwik Noorwegen tweede jaar Norwik 23+

‘Ik heb een grote voorliefde voor de natuur en voel me in de wildernis pas echt helemaal op mijn gemak. Wandelen in bergen en bossen voelt voor mij als thuiskomen en in contact komen met de essentie. Ik verheug me er dan ook enorm op om samen met jullie dit spannende avontuur aan te gaan.’