Staf Norwik 23+

Op deze pagina stelt de Norwik 23+ staf zich aan je voor!

 

Dieko Boekel 31 Utrecht

Projectleider en adviseur ICT bij de gemeente Stichtse Vecht

Maakt debuut bij Norwik 23+
 
‘Ik heb door veel gebergten in Europa en Azië gewandeld, zoals Jotunheimen in Noorwegen, het Triglav park in Slovenie en Yakushima in Japan. Graag wil ik samen met vele mensen zulke mooie gebergten ervaren. Tijdens Norwik 23+ fix ik alles wat kapot gaat en ik help met het maken van een mooie route en een fijn programma. Ik ben heel benieuwd naar alle deelnemers dit jaar.’

 

Marthy Hecker 26  Alfter (Duitsland)

Euritmie docent en danser

2013-2016 Norwik Noorwegen in 2017 en 2018 Norwik 23+

‘Norwik is één van mijn hoogtepunt van het jaar. Natuur om mij heen, de wind in mijn gezicht en een rugzak op mijn rug is het ultieme gevoel van vrijheid voor mij. Ik neem ook graag een duik in de ijskoude bergbeekjes! Spring jij met mij mee het water in?

 

 

Annelieke Damen  31  Utrecht

Promovenda Effecten van geestelijke verzorging, Universiteit voor Humanistiek

Maakt haar debuut als staflid voor Norwik 23+ aankomende zomer, sinds 2012 betrokken bij Norwik Noorwegen

‘De bergen zijn vanaf kinds af aan mijn favoriete vakantiebestemming geweest. De hoogste toppen bereiken, van de weidse uitzichten genieten, de geur van de bergbloemen en -kruiden ruiken, de smaak van het bergbeekje proeven, en als je geluk hebt de wilde dieren en vogels spotten: gaan jullie mee deze zomer?!’ 

 

Frieda Koopmans 29  Den Haag

Sociaal werker

Twee keer Norwik Noorwegen en dit jaar wordt het haar tweede Norwik 23+

‘Ik ben gek op de bergen en dol op gezelschap(s-spelletjes). Met een groep op vakantie gaan in de bergen is daarom mijn ideale zomerbestemming. Dit wordt mijn vierde keer Norwik en ik heb er nu al zin in!’

 

 

Tijmen Legemaate 32 Utrecht
 
Masterstudent Humanistiek
 
Maakt debuut bij Norwik 23+
 
‘Ik hou van het gevoel dat ik alles wat ik nodig heb op mijn rug kan dragen terwijl ik door verlaten berglandschappen loop. In een ver verleden heb ik in Noorwegen gestudeerd en gewerkt als theatermaker en acteur. Sindsdien ga ik graag terug voor de prachtige natuur. Dit jaar hoop ik bij Norwik mijn voorliefde voor de Noorse berglandschappen met anderen te kunnen delen. Ik kijk er naar uit om samen een mooie tocht te maken.’ 
 
 

Sanne van Vliet 30  Utrecht 

Bakker

Maakt debuut bij Norwik 23+

Ik kan niet wachten op de zomer van 2019 en haar avonturen. Zweten, ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, zingen en spellen spelen. Ik heb eerder ervaren dat de natuur, zeker als je weken op pad gaat, een magische werking heeft. De frisse lucht, het buiten zijn, in beweging en even iets anders dan het dagelijkse leven in de stad. Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en dit avontuur aan te gaan!’