Staf Norwik Noorwegen

Simone 27  Utrecht

Freelance in de culturele sector

Staflid sinds zomer 2016

‘Ik word enorm geïnspireerd door het leven met en in de natuur. Het samenleven met een groep jonge mensen is elk jaar weer een unieke ervaring die ik de rest van het jaar in mijn hart mee draag. Ik zou het voor geen goud willen missen. Ik kijk er heel erg naar uit om je te mogen ontmoeten in Noorwegen deze zomer!’

 

Danne  23  Groningen

Student Scheikunde

Maakt dit jaar zijn debuut als staflid bij Norwik Noorwegen

‘Van jongs af aan kom ik tijdens vakanties al in de bergen en ik heb een sterke passie voor alles dat met buitensporten, kamperen en bergen te maken heeft. Op Norwik komt dit alles samen en krijg je er ook nog eens een groep jonge mensen bij die samen een fijne gemeenschap vormen. Na een aantal jaar als deelnemer met Norwik mee te zijn geweest kijk ik er ontzettend naar uit om dit jaar de rol van staflid op me te nemen!’

Wouter  27  Nijmegen

PABO student

Staflid sinds zomer 2015

‘Mijn bergkennis en wildernisplezier probeer ik tijdens het kamp over te dragen aan anderen. Humor, grenzen en vriendschap zijn thema’s die ik belangrijk vind. Ik geniet elk jaar weer van de energie die tijdens het kamp vanuit de groep vrijkomt. Hoe zwaar de omstandigheden soms ook zijn; slecht weer of lange wandeldagen, iedereen blijft zich onvoorwaardelijk inzetten om er een goede dag van te maken.’

Michiel  29  Amsterdam

Student Scandinavische taal en cultuur

Staflid sinds zomer 2016

‘Naast mijn grote interesse voor Scandinavische literatuur, cultuur en talen word ik altijd weer gegrepen door de prachtige natuur die Scandinavië rijk is. Ik ben ook nog lang niet uitgekeken op Noorwegen. Met Norwik heb ik elk jaar een totaal nieuwe ervaring door de nieuwe omgeving en door de wisselende groep jonge mensen die elk jaar weer zorgen voor een geweldig Norwik kamp.’

Judith  28  Utrecht

Violiste en student PABO

Staflid sinds 2013 (met één tussenjaar)

‘Afgelopen zomer heb ik weer ervaren waarom ik zo van Norwik houd. Uit het pure gevoel dat het leven in de natuur me geeft, de fysieke uitdaging en de altijd krachtige groep put ik nog maanden na de zomer energie. Dat gevoel gun ik iedereen!’

 

 

Sven  31  Utrecht

Klarinettist en accordeonist

Staflid sinds zomer 2018

‘Mijn eerste zomerkamp als Norwik staflid in 2018 heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Samen wandelen, zingen, koken, eten, afzien, genieten… Een oase van eenvoud en schoonheid in een hectisch jaar. Veel beter wordt het niet! Ik kijk er dan ook geweldig naar uit om deze zomer opnieuw de Noorse bergen in te trekken met jullie.’

 n

Iris  23  Amsterdam

Projectleider van wandelproject Vitaal in het Groen

Maakt dit jaar haar debuut als staflid van Norwik Noorwegen

‘Waar ik het meeste van geniet, naast dansen, is bewegen in de natuur. Dat kan in de vorm van wandelen, hardlopen, tijgeren, huppelen, afhankelijk van waar ik die dag zin in heb. Dit jaar ga ik voor het eerst het Scandinavische landschap ontdekken, niet alleen maar met een prachtige groep jongeren! Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie te wandelen, te koken, te zingen, te dansen, maar voornamelijk te genieten!’