Staf Norwik Noorwegen

Simone  25  Utrecht

Middagcoach bij integraal kindercentrum

Staflid sinds zomer 2016

‘Ik word enorm geïnspireerd door het leven met en in de natuur. Het samenleven met een groep jonge mensen is elk jaar weer een unieke ervaring die ik de rest van het jaar in mijn hart mee draag. Ik zou het voor geen goud willen missen. Ik kijk er heel erg naar uit om je te mogen ontmoeten in Noorwegen deze zomer!’

 

Robin  29  Warnsveld

Student vrijeschool PABO

Staflid sinds zomer 2015

‘Ik heb in de afgelopen jaren Norwik een heleboel onvergetelijke momenten beleefd die ik als dierbare herinnering meedraag. Met zijn allen door een rivier struinen met onze backpack op, de schoenen vastgebonden om de nek en het water tot onze knieën. Één team een taak en iedereen hielp elkaar. Ik kijk ernaar uit om samen met jou nog meer mooie en spannende herinneringen te maken!’

Wouter  27  Nijmegen

PABO student

Staflid sinds zomer 2015

‘Mijn bergkennis en wildernisplezier probeer ik tijdens het kamp over te dragen aan anderen. Humor, grenzen en vriendschap zijn thema’s die ik belangrijk vind. Ik geniet elk jaar weer van de energie die tijdens het kamp vanuit de groep vrijkomt. Hoe zwaar de omstandigheden soms ook zijn; slecht weer of lange wandeldagen, iedereen blijft zich onvoorwaardelijk inzetten om er een goede dag van te maken.’

Michiel  28  Amsterdam

Student Scandinavische taal en cultuur

Staflid sinds zomer 2016

‘Naast mijn grote interesse voor Scandinavische literatuur, cultuur en talen word ik altijd weer gegrepen door de prachtige natuur die in Scandinavië rijk is. Ik ben ook nog lang niet uitgekeken op Noorwegen. Met Norwik heb ik elk jaar een totaal nieuwe ervaring door de nieuwe omgeving en door de wisselende groep jonge mensen die elk jaar weer zorgen voor een geweldig Norwik kamp.’

Judith  28  Utrecht

Student viool en PABO

Staflid sinds 2013 (met één tussenjaar)

‘Afgelopen zomer heb ik weer ervaren waarom ik zo van Norwik houd. Uit het pure gevoel dat het leven in de natuur me geeft, de fysieke uitdaging en de altijd krachtige groep put ik nog maanden na de zomer energie. Dat gevoel gun ik iedereen!’

 

Sven  30  Utrecht

Muzikant (Klarinettist en accordeonist)

Maakt dit jaar zijn debuut als staflid bij Norwik Noorwegen

‘Het is veel te lang geleden dat ik nog eens lang de bergen ingetrokken ben. Gelukkig gaat dat komende zomer weer gebeuren! Ik kijk uit naar de groep die we samen gaan vormen. Het samen zingen iedere avond en het spelen van sport en spel, het wordt vast en zeker geweldig!

 

Marthe  25  Utrecht

Student Milieu- en Natuurwetenschappen

Maakt dit jaar haar debuut als staflid van Norwik Noorwegen

‘Ik krijg veel energie van de natuur en dan vooral van de bergen. Die energie in combinatie met de warmte van een fijne groep mensen waarin iedereen zichzelf kan zijn, is het recept voor een onvergetelijke reis. Het wordt vast smullen!’

 

Tamar  24  Warnsveld

Student vrijeschool PABO

Staflid sinds zomer 2017

‘Ik ontmoet graag mensen, ben fysiek bezig en ik houd van natuur. Norwik biedt voor mij de ultieme beleving van dat alles. Ik kan niet wachten tot het weer zomer is en we met een volgeladen bus en een flinke dosis avontuursdrift het noorden tegemoet rijden!’